Pan Taxi, vesti

Pan taxi je već punih 20 godina vodeća taxi kompanija u Novom Sadu. Milioni prevezenih stranaka i pređenih kilometara sa 130 luksuznih automobila su samo još jedan dokaz o kvalitetu ove kompanije. Najsavremeniji dispečerski centar, GPS sistem praćenja vozila u realnom vremenu, brz odziv dispečera na telefonski poziv, SMS ili Viber poziv samo je jedna stavka ili zvezdica više u odnosu na konkurenciju. Vožnja od tačke A do tačke B, ili od Novog Sada do Beograda, u vozilima Pan taxi-ja je uživanje u putovanju zahvaljujući udobnosti i komforu, uz laganu muziku po Vašoj zelji i brz wi-fi internet koji vam je dostupan u svim taxi vozilima. Pan Taxi možete pozvati na brojeve telefona: 021/44-55-55 i 069/21-55-555.

pantaxidevojka

Pored standardnih taxi usluga gradskog i vangradskog prevoza, kao posebne usluge izdvajaju se:

- Svakodnevna dočekivanja i transfere od i do aerodroma, kako "Nikola Tesla" u Beogradu, tako i svih ostalih aerodroma u regionu (Zagreb, Budimpešta, Temišvar...)

- Najam vozila sa vozačem (jednodnevni, višednevni)

- Prevoz mladenaca, maturanata i sl. luksuznim vozilom (modela po vašem izboru), po potrebi okićenim

- Organizovani prevoz učesnika ili posetilaca sajmova, kongresa, i sličnih skupova i manifestacija

- Plaćanje unapred dogovorenih usluga putem tekućeg računa za fizička i pravna lica.

pantaxi1

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 069 21 069 21 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Novog Sada.

novisadnocu.com

Komentari - Vozite se najboljim taxijem u gradu – Pan Taxi