• SPENS
  • 23:00 - 04:00
  • Pop Folk
  • 1500 ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Klub Paradiso nalazi se u okviru SPENS-a i jedan je od simbola noćnog života Novog Sada. Kapacitet kluba je 1500 gostiju, što ovo mesto čini najvećim prostorom u Srbiji, a radno vreme je od dvadeset tri sata do četiri sata ujutru petkom i subotom.

Renoviran, ali sa starim prepoznatljivim šmekom u jedinstvenom i ekskluzivnom enterijeru sa bogatim programom, pruža Vam neponovljivu kombinaciju za uživanje i provod. Klub se prostire na dva nivoa. Na prvom nivou se nalazi bina, dok je na drugom galerija koja ima sve prednosti VIP dela. Mnogo luksuznih detalja i upečatljivi, svojevrsni specifični dizajn ovo mesto čini drugačijim od svega na šta ste do sad navikli. Unutar kluba dominira puno osvetljenih detalja, a sistemi rasvete i ozvučenja su vrhunskog kvaliteta.

Ovde možete konzumirati najraznovrsnija pića, kao što su poznati bredovi votke i viskija, pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca. Dok su profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz sve pomenuto, svakako nešto što će provod u ovom klubu činiti nezaboravnim.

Što se muzičkog programa tiče, akcenat je na nastupima najvećih zvezda naše i ex-Yu muzičke scene, kao i na setovima koje puštaju najpopularniji DJ-evi. Tako se u ovom klubu mogu uživo čuti Leksington bend, Jelena Karleuša, Dara Bubamara, Aca Lukas, Dženan Lončarević i mnogi drugi. Čitavu priču zaokružuju fenomenalne tematske žurke, maskembali i promocije.

Svojim enterijerom, profesionalnim ozvučenjem i rasvetom, posebno izdvojenim VIP delom i svojim drugim navedenim karakteristikama, bogatom kartom pića, kvalitetnom uslugom, istančanim muzičkim programom, kao i specijalnim performansima, uživa poverenje velikog dela Novosađana, ali i brojih poznatih gostiju iz Beograda i čitave Srbije koji ostaju do ranih jutarnjih časova. Budite deo najbolje zabave i uživajte u prelepom ambijentu najveće diskoteke u Srbiji!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Klub Paradiso

Mapa - Klub Paradiso