Kabinet, Kafane, Najave, Nova godina, vesti

Doček Nove godine u kafani Kabinet se uveliko priprema i možemo reći da nas očekuje pravi spektakl koji donosi 3 fenomenalne žurke!

Najpre, 31.decembra od 11h počinje sjajna dnevna žurka koja će biti po ukusu svih pravih ljubitelja kafanskog provoda, jer će DJ Marko Malinović koji je i te kako poznat gostima ove kafane, u društvu trubača napraviti pravu senzaciju! Bitno je napomenuti da je ulaz za dnevnu žurku slobodan a da će sva domaća žestina biti 1e. Razloga je mnogo zbog kojih morate da dođete u ovu kafanu u samom srcu Novog Sada!

Obzirom da smo svesni da je provod zagarantovan, vrlo brzo dolazimo do najluđe noći u godini! Naime, Marko Malinović ostaje sa svojim vernim gostima do samog kraja, pa ga očekujte i uveče. Posle kratkog predaha i odmora, nastaviće još jače i brže a trubači će i dalje biti tu da mu u tome pomognu i da mu daju ritam. Ulaz će se naplaćivati svega 10e a cene pića su standardne! Vidimo se tamo u 21:30.

Obično kruže priče da su reprize bolje od samih dočeka. Ukusi su različiti, a na svakom je da ode na bar jednu reprizu i da o tome da sud. Jedna takva žurka nas očekuje i u Kabinetu. Na bini vas očekuje Samir EM koji će uživo nastupati i biće spreman da otpeva svaku vašu muzičku želju! Cene pića i za reprizu će biti standardne.

 

Tri sjajne žurke u Kabinetu, ne propustite!

kabinet slika

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 069 21 069 21 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Novog Sada.

 


Komentari - Dočekajte Novu godinu u kafani Kabinet!