• Laze Telečkog 13
  • 22:00-03:00
  • House, Deep House ,RnB, Disko
  • 150

Program kluba

UTORAK 21. Novembar
Why not Utorak?!

SREDA 22. Novembar
Sredovanje

ČETVRTAK 23. Novembar
Cuba Candy Shop

PETAK 24. Novembar
Absolutni Početak Vikenda / Spear

SUBOTA 25. Novembar
Saturday Dance Anthems / Beeds

PONEDELJAK 27. Novembar
Monday Shufflin'

Klub Cuba Libre nalazi se u ulici Laze Telečkog 13, čuvenoj po brojnim klubovima i mestima za izlazak. Radno vreme kluba je od dvadeset i dva do tri sata iza ponoći svakog dana u nedelji, dok je kapacitet 150 ljudi.

Klub  nastao je 2005-te godine iz ideje da se u Novi Sad prenese deo vrele karipske atmosfere, pa zbog toga i ne čudi ovaj naziv. Iz godine u godinu klub je sve više napredovao zahvaljujući ekipi koja je sebi postavila visoke standarde u želji da zadovolji goste i postane jedno od najboljih mesta za izlazak u gradu. Enterijer kluba je vrlo specifičan, i prilagođen je Vašem potpunom uživanju. Upravo ovde je sve podređeno Vašem maksimalno hedonističkom raspoloženju. Interesantne boje, veoma kreativno odrađen šank, sjajna akustika i još bolja atmosfera ono su zbog čega ćete se u ovo mesto zalljubiti već na prvi korak. Klub se posebno izdvaja svojim neverovatno prijatnim i ušuškanim ambijentom i komforom, kao i odličnim zvukom i rasvetom.

Klub se danas može pohvaliti i impresivnom listom DJ-va koji su gostovali, razvijajući autentično mesto za klabing u Novom Sadu. Ovde možete čuti house, deep house, RnB i disco, i to uglavnom najaktuelnije stvari. Klub će Vas na trenutak prebaciti u toplije krajeve, zagrevajući Vam i dušu i telo. U tim trenucima razhladiće Vas najboljim koktelima, najkvalitetnijim rumom, stranim i domaćim pivom i svim onim pićima koja možete poželeti.

Ovde se možete iskusiti vrhunski provod, koji predstavlja simbiozu elegancije i opuštenosti. U ovom klubu je svakog radnog dana, kao i vikendom zagarantovana dobra žurka, pa ako ste željni dobrog provoda Cuba Libre je definitivno pravo mesto za Vas.

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Klub Cuba Libre

Mapa - Klub Cuba Libre

instagram feed