O nama

Novisadnocu.com je portal koji aktivno promoviše noćni život Novog Sada, kao jedinstven izvozni proizvod, najmenjen domaćem i stranom tržištu.

Sajt je osmišljen tako da vizuelno dočarava stil novosadskog noćnog života, kvalitetnim fotografijama iz svih klubova, kafana i kafića koji nude koncept noćnog provoda, u vidu najava događaja i izveštaja sa terena.

Osim bogate galerije fotografija na kojima su uhvaćeni vrlo konkretni fragmenti onoga što se prethodnu noć dešavalo u svim objektima u Novom Sadu, fotografije su i precizno osmišljen product placement prostor, kao i specifičan najavni klupski roll.

Tim od preko 5 fotoreportera svakodnevno prati noćni život u Novom Sadu, prema programu klubova i kafana. Fotografije sa terena obrađuju se iste večeri, tako da se i galerije postavljaju u toku noći i dostupne su na sajtu za pregled.

  • Sadržaj:

Osim fotografija, redakcija novisadnocu.com zadužena je za izveštaje u vidu vesti, intervjua i tematskih tekstova, koji se odnose na noćni život u Novom Sadu.

Vesti su kratke forme sa terena i sadrže informacije o bendovima, pevačima i DJ-evima koji nastupaju u svim objektima, kao i estradnim zvezdama i njihovim provodima u novosadskim klubovima i kafanama. Osim što su informativnog karaktera, vesti obuhvataju i najave događaja kao i novosti sa terena.

Intervjui sa estradnim zvezdama takođe imaju za cilj da najave njihove nastupe, kao i da približe manje afirmisane muzičke sastave publici koja favorizuje kafane, kao primarni izbor za noćni provod.

Tematski tekstovi osmišljeni su tako da daju trojak efekat i utiču na posećenost sajta, pozicioniranje klijenata i tekstualnu obradu galerija, koje formira foto redakcija sajta.

  • Teme:

Ono što je specifičnost i jedinstvenost novisadnocu.com  u odnosu na bilo koji drugi online medij, jeste bogatstvo fotografije, koja veoma precizno dočarava noćni život u Novom Sadu, prikazuje aktuelne trendove među mladima koji se odnose na modne stajlinge, pozerstvo, aktuelnost u vrstama pića koja se traže, kao i međuljudskim odnosima.

Zato tematski tektovi generišu sve trendove, obrađuju pojedine društvene pojave, uhvaćene fotografijom direktno na terenu i ukazuju na postojeću potražnju proizvoda kompatibilnih zabavi.

  • Ciljne grupe i posećenost:

Novisadnocu.com je sajt namenjen širokoj ciljnoj grupi, mladima uzrasta od 19 – 30 godina,koja sopstvene fotografije, uhvaćene objektivom naših fotoreportera sheruju na svoje Facebook profile, razmenjuju sa prijateljima i taguju. Sve ove aktivnosti odnose se na sve forme i sadržaje koji se nalaze na sajtu.

Takođe je namenjen ciljnoj grupi od 30 – 50 godina, koja naš sajt koriste radi preuzimanja fotografija na kojima su zabeleženi važni trenuci u životima pojedinaca, iz noćnog provoda, proslava,evenata i slično.

Sajt takođe posećuje veliki broj stranih državljana, mladih iz regiona i širom cele Evrope, koji su u potrazi za najadekvatnijim noćnim provodom, tokom boravka u našoj prestonici.

Osim što se postavljaju na sajt, fotografije se sheruju na našu Facebook stranicu, kao i na telegraf.rs24sata.rs. Na mesečnom nivou, sajt poseti blizu milion jedinstvenih korisnika, a posredstvom sherovanja, naše fotografije vidi i daleko veći broj ljudi.

Usluga besplatne rezervacije mesta u svim objektima u gradu, dodatno povećava posetu, kao i poverenje naših korisnika da će, na jednom mestu, u veoma kratkom roku, biti u mogućnosti da saznaju lokaciju željenog objekta, program, dožive atmosferu kroz fotografije, kao i da rezervišu svoja mesta.

Takođe su u mogućnosti da sve ove informacije podele sa prijateljima, kao i da gostima iz inostranstva proslede link na kome se nalazi tzv. ’’spisak želja’’ za najbolji provod u gradu.

Za prvim meseca dana rada, Facebook stranica novisadnocu.com je zapratilo preko 30.000 korisnika.

Kontakt