• Kisačka 60, Novi Sad 21000
  • 22:00 - 03:00
  • Pop Folk
  • 450

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Izolovan od vecine novosadskih klubova, na adresi Kisacka 60, nalazi se dobro poznati nocni klub, klub Werige.

Dugogodisnja tradicija je definitivno nesto cime ovaj lokal moze da se pohvali, pa tako godinama u nazad svakom priredbom, doliva poverenje svojim gostima u casu koja je vec prepuna.

Werige se smatraju jednim od najboljih klubova u Novom Sadu i okolini a samo jedan od dokaza su brojni izvodjaci koji svojom pojavom i nastupom garantuju najbolje zurke i nezaboravan provod.

A ta lista je prilicno duga, i na njoj se nalaze samo bolji od najboljih, pa se Jovan Perisic, Bobam Rajevic, Djani, Rasta, Maya Berovic i drugi smatraju stalnim gostima.

Od osnivanja Weriga, jedino sto se menjalo je enterijer, dok je "kostur" kluba, sto je najbitnije, ostao isti. Usluga na visokom i profesionalnom novou, najbolja muzika, dosta separea i stolova, velik izbor pica i zadovoljstvo svih gostiju, nesto je sto izdvaja Werige od svih drugih lokala i splavova.

Pa, ajde da rezimiramo sve : dobro poznata adresa, vrhunska usluga, velik izbor pica, renoviran enterijer, najbolja muzika samo su neki od epiteta ovog kluba koji je na dobrom glasu cak i u drugim gradovima. Jel malo?

Uostalom, smatramo da za ovakav klub nije potrebna posebna najava jer ipak Werige pricaju za sebe, zato rezervisite sto ili separe na vreme, jer Werige su uvek popunjene do poslednjeg mesta, nemojte dozvoliti sebi da izostanete sa ovakvog provoda. Ocekujeko vas!

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Klub Werige

Mapa - Klub Werige