• Laze Telečkog 28
  • 22:00-03:00
  • RnB, House, Deep, Funk
  • 250

Program kluba

ČETVRTAK 20. Jun
Dj Dragana Pataji

Enterijer

Klub Cactus nalazi se u najpoznatijoj party ulici, u Laze telečkog 28, u samom centru Novog Sada. Kapacitet ovog zanimljivog mesta je 150 ljudi, dok je radno vreme od dvadeset dva sata do tri sata iza ponoći.

Još od nastanka, avgusta 2006. godine, pod autentičnim svetlima i enterijerom, sjajnim konceptom muzike, klub Cactus se može pohvaliti imidžom jednog od najposećenijih lokala ovog tipa u Novom Sadu. Kreatori ovog lokala bili su inspirisani Meksikom, tako da enterijer, ponuda i ambijent ovog mesta imaju za cilj da Vam prenesu posebnost i lepotu ove egzotične zemlje. Elegantan izgled i toplina boja, pružiće Vam ugodne trenutke za provod sa prijateljima, a skladan odnos boja i elemenata koji čine enterijer kluba zaslužni su za pozitivne utiske gostiju.

Velika bašta, kao nekad “korzo” gde možete sesti i uživati u  toplim danima ili ako ste party manijak ući u drugu dimenziju ulice i osetiti energiju koja će vas pokretati do jutra. Poseban doživljaj u ovom klubu je neki od mnogobrojnih koktela koji pripremaju iskusni barmeni, a pored koktela u ponudi je širok spektar najekskluzivnijih pića.

Što se muzičkog dela tiče i on je izuzetan i odudara od svakodnevne ponude ostalih klubova. Ovde možete čuti house, RnB i funk, i to uglavnom najaktuelnije stvari sa povremenim osvrtom na starije hitove, uz gostovanja vrhunskih DJ-eva. Atmosfera je uvek sjajna i neponovljiva i odaje se utisak da ljudi jednostavno dolaze da se provedu sa svojim prijateljima ili da upoznaju neka nova lica, da rasterećeno igraju uz izvanrednu muziku, uživajući u svom omiljenom piću.

Klub Cactus se slobodno može pohvaliti da je mesto gde se služe najbolji kokteli svetskog glasa i uživa u šarolikom muzičkom programu, koji je zapravo postao trend kojim se izdvajaju.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Klub Cactus

Mapa - Klub Cactus