Kabinet, Kafane, Najave, Novi Sad, vesti

Ovaj vikend ce gotovo sigurno ostati u pamcenju svima onima koji se budu druzili sa nama ovog vikenda u kafani Kabinet jer ce ovaj vikend biti totalno drugaciji od svih prethodnih! U ovo tesko vreme, svima nam je ponekad potrebna dodatna motivacija da izguramo napornu nedelju, zato sto odustajanje nikad nece i ne sme biti opcija. Upravo o ovakvih stvarima, pricace se na dogadjaju koji nosi ime "Tvoj put uspeha" i koji ce se odrzati u Srpskom narodnom pozoristu. Motivacioni govornici ovom prilikom bice Marko Nikolic, Vladimir Grbic i Sasa Ljuboja. 

Ono sto vam kafana Kabinet ekskluzivno omogucava je upravo druzenje sa ovim ljudima koji se trude da motivisu sve one kojima je to potrebno. Da druzenje bude lepse i opustenije, pobrinuce se akusticni trio Bravo Anita. Druzenje je zakazano za 21:30!

ka2

Moramo i licno priznati da smo vrlo dirnuti humanoscu koju pokazuje kafana Kabinet prema svom okruzenju. Naime, vec u subotu, organizovana je humanitarna zurka za Nemanju Prpu. Sav prikupljen novac bice usmeren za lecenje ovog mladog junaka! Novosadjani, probudite se, pokazite svoju humanu stranu i pravac u Kabinet! Za DJ pultom je Marko Malinovic. Vidimo se

ka1

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 069 21 069 21 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Novog Sada.

IMG_1273

novisadnocu.com

 


Komentari - Vikend pun emocija u kafani Kabinet!