• Trg neznanog junaka 6
  • 08:00-00:00

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Restoran Scarpetta nalazi se u ulici Trg neznanog junaka 6 u Novom Sadu. Ovaj restoran italijanske kuhinje i oaza za sve ljubitelje kvalitetnog provoda i hedonizma ime je dobio po italijanskoj reči Scarpetta, što znači poslednje parče hleba, kojim se omaže tanjir. Lociran u mirnom delu Novog Sada, pogodan je za Vaš predah od brzog savremenog života.

U restoranu Scarpetta moći ćete svim čulima da se prepustite maksimalnom uživanju u specifičnosti ovog vrhunskog mesta. Enterijer restorana veoma je prepoznatljiv, i izdvaja se po svojim arhitektonskim rešenjima. Unutrašnji deo lokala poseduje 80 mesta, a ambijent je idealan. Restoran je uređen tako da možete uživati u komfornom spoju udobnog modernog nameštaja i pažljivo kreiranog osvetljenja, a svetskom izgledu restorana ovog mesta dodatno doprinosi i sjajna bašta

Specijaliteti domaće i italijanske kuhinje koji oslikavaju kreativnost vrhunskih kuvara sa dugogodišnjim iskustvom, ostaviće vas bez daha. Sa menija bismo izdvojili biftek portugese, rolovanu prasetinu i piletinu marsala. Za one koji preferiraju lakše obroke tu su brojne salate, paste, rižota i burgeri. Na kraju se zasladite kvalitetnim desertom po izboru, u vidu krem brulea ili tiramisua, i sve to zalijte nekim od pažljivo biranih vina. Sve ono što budete okusili u restoranu Scarpetta ostaviće Vas bez daha, a oduševiće Vas i uslužnost profesionalnih konobara, kokteli najboljih barmena i koktel majstora, kao i atmosfera koja je uvek po Vašoj meri.

Na Vama je da odlučite, a sigurni smo da ćete uživati u svakom bogatim zalogaju iz kuhinje restorana Scarpetta. Svi koji su tražili mesto sa dušom, na kome će moći da se opuste i uživaju u hrani, piću, kvalitetnoj muzici i lepom društvu dobili su svoju kuću.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Restoran Scarpetta

Mapa - Restoran Scarpetta