• Trg neznanog junaka 2
  • 08:00-23:00
  • 100

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Restoran Le Piaf nalazi se u ulici Trg neznanog junaka 2. Radno vreme ovog restorana, koji može da primi 100 gostiju, je od osam do dvadeset tri sata. Restoran Le Piaf nudi sve ono što prija ljudima i današnjem brzom ritmu života. Tako, u ovom restoranu možete uživati u svakodnevnim specijalitetima mediteranske kuhinje, a istovremeno i u vrhunskim poslasticama i raznom piću.

Svoja jutra započnite svežinom i uz omamljujući gutljaj perfektne kafe u restoranu, napunite se dobrom energijom za početak dana koji sledi. Smešteni u lepom ambijentu, posvetite se poslovnim partnerima i porodici, i prepustite se užitku mediteranske kuhinje uz pristupačne cene. Restoran puno pažnje poklanja dobroj atmosferi, i upravo zbog toga je tu pažljivo birana lounge muzika koja će učiniti da svaki momenat proveden u ovom restoranu bude zaista nezaboravan.

Ugodan, elegantan i sofisticiran kafe - restoran poseduje pažljivo dizajniran prostor koji je uređen u savremenom stilu za poslovne sastanke, porodične skupove i proslave. U ovom restoranu možete uživati u komfornom spoju udobnog modernog nameštaja i pažljivo kreiranog osvetljenja. U zavisnosti od vaših želja, ovaj restoran nudi sve što Vam je potrebno kako biste uživali.

Restoran Le Piaf sa posebnim zadovoljstvom očekuje sve nove i stare prijatelje kuće, koji će svojim prisustvom, duhom i šarmom upotpuniti atmosferu ovog mesta i učiniti da mnogima postane odabrano mesto za uživanje. Ovaj restoran je mesto na koje će te se vraćati jer ste uvek dobrodošli!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Restoran Le Piaf

Mapa - Restoran Le Piaf