Некатегоризовано

Dok nam odmicu poslednji tropski dani i dok polako zatvaramo poglavlje letnjeg provoda na splavovima, ne mozemo a da bar na sekund ne pomislimo o tome kakva nas sudbina noćnog života čeka, onda kada večeri postanu hladnije.  I dok smo se mi provodili, drugi su razmisljali o nasoj sudbini, pa se tako formirao tim koji u uvodu zimske sezone predstavlja novu opciju i alternativu, Ice Night Club!

Club Ice je mesto kakvo je nedostajalo nasem najjlepsem gradu jer unosi novu i svezu krv, u sad vec monoton Novosadski nocni zivot i predstavljace pravo osveženje našoj clubing ponudi jer obećava fantasticnu atmosferu i otvara potpuno jedinstvenu dimenziju provoda i uživanja koji će postati prepoznatljiv isključivo po sjajnim DJ setovima.

Ova diskoteka nadomak Spensa, tačnije u ulici Dimitrija Tucovića 3, preti da postane jedno od vodećih mesta kada je u pitanju vrhunski provod, a na vama je da proverite zašto i da nam prenesete svoje utiske.

Specijalno otvaranje prve sezone kluba Ice, zakazano je za četvrtak, 6.septembra.

 

IMG_0090

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 069 21 069 21 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Novog Sada.

novisadnocu.com


Komentari - Predstavljamo vam novi lokal u gradu: Otvara se Ice Night Club!