• Petrovaradinska Tvrđava
  • 23:00-04:00
  • RnB, House, Deep, Pop
  • 450 ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

 

Klub Muzej nalazi se na Petrovaradinskoj tvrđavi, ulica Tvrđava broj 4. Kapacitet kluba je 450 mesta, a raspolaže sa 35 stolova i 22 separea. Radno vreme je od dvadeset tri sata do četiri sata ujutru, petkom i subotom. Za goste koji dolaze sopstvenim prevozom, obezbeđen je parking ispred kluba.

Ovaj klub je otvoren 2010. godine sa novom idejom noćnog provoda koja se razlikuje od svakog drugog kluba u Novom Sadu i okolini. Za vrlo kratko vreme nakon otvaranja uspeo je da postane omiljeno mesto u gradu i stecište velikog broja redovnih gostiju. Već pri samom ulasku u klub može se primetiti da je mnogo truda i sredstava uloženo u izradu svakog detalja. Unutar kluba nalazi se veliki broj separea, visokih sedenja i naravno barskih stolova. Dovoljno mesta za sve goste i sasvim koliko treba za đuskanje do kasno u noć.

Što se muzičkog dela tiče i on je izuzetan i odudara od svakodnevne ponude ostalih klubova. Velika pažnja obraća se na muzički kvalitet, kako bi ljubitelji istinski dobre muzike mogli u potpunosti da uživaju i da se provode na ovom fantastičnom mestu. Ono što ćete moći da čujete u klubu je moćan zvuk, za koji će biti zaduženi, kako resident, tako i poznati gostujući DJ-evi. Klub Muzej okuplja urbanu gradsku ekipu, ljude koji znaju šta znači dobar provod i kvalitetna muzika. Od muzičkih pravaca zastupljeni su RnB, House, Deep i Pop.

Prelep ambijent, energija, dobra muzika i vrhunska atmosfera su samo deo neverovatnog provoda i zabave koju klub pruža svojim gostima. Muzej ima sve ono što dolikuje jednom mainstream klubskom mestu, odnosno, poznat je po usluzi na vrhunskom nivou, najluđim noćima u gradu i brojnim gostovanjima. Dođite i uverite se u naše reči!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Klub Muzej

Mapa - Klub Muzej