• Laze Telečkog 17, Novi Sad 21000
  • 22:00 - 03:00
  • Pop, Folk, House
  • 400

Program kluba

SUBOTA 15. Jun
DJ Duka i Filip Knezevic

NEDELJA 16. Jun
DJ Duka i Filip Knezevic

PONEDELJAK 17. Jun
DJ Duka i Filip Knezevic

UTORAK 18. Jun
DJ Duka i Filip Knezevic

SREDA 19. Jun
DJ Duka i Filip Knezevic

ČETVRTAK 20. Jun
DJ Duka i Filip Knezevic

PETAK 21. Jun
DJ Duka i Filip Knezevic

Enterijer

Saint Tropez je jedan od novijih klubova u gradu i nalazi se na samoj sredini ulice Laze Teleckog. Ono sto će te primetiti pri samom ulasku u klub je to da Saint Tropez svojim gostima pruža mogućnost provoda na čak tri nivoa, što ga u velikoj meri separiše od drugih klubova u poznatoj novosadskoj ulici. Treci nivo, visok plafon i dobra ventilacija, omogucuju vazduhu da nesmetano kruzi, pa i u slucaju velike guzve, necete imati problem za zagusljivoscu.

 

Ne mozete da docekate naredni vikend? Izlazi vam se u sred radne nedelje? Nema problema, klub Saint Tropez izlazi u susret svima vama kojima nije bitan dan za dobar provod i izlazak, pa tako sa ponosom moze da se pohvali da je jedan od retkih cija su vrata otvorena svako vece.

Velik broj stolova i separea, pozitivna energija, prijatan ambijent, opustena atmosfera i ljubazno osoblje samo su neke od vrlina koje ce ostaviti pozitivan utisak na vas i bez sumnje ce te ponovo dati svoje poverenje ovom klubu.

Po svojoj tematici, definitivno podseca na popularni Muzej, pa tako  u pocetku veceri ocekujte najbolju stranu muziku koja ce vas razmrdati i pripremiti za najvece hitove domace pop muzike na ovim prostorima.

 

Za dobro raspolozenje, svako vece zaduzen je drugi DJ, pa ce tako DJ Mannix, Dj Marko Stan, DJ Erke i dr.  svojim raznolikim programom i nastupom razdrmati sva vasa cula.

Pristupacne cene, promocije pica i GO GO igracice, jos su neki od razloga zasto bi trebali da date sansu Johnnie Braunu,

Ispratićemo očekivanja svih vas ma koliko ih podigli visoko, stoji u njihovom opisu, a vama prepustamo da proverite da li je stvarno tako.

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Klub Saint Tropez

Mapa - Klub Saint Tropez