• Sutjeska 2
  • 08:00-02:00
  • House, Deep House ,RnB, Disko
  • 500

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Klub Kafemat, koncept bar i restoran, nalazi se u ulici Sutjeska 2, na SPENS-u i postoji nešto više od dve godine. Kapacitet kluba je 500 gostiju, a radno vreme je od sedam sati ujutru do ponoći. Vikendom se radno vreme produžava za dva sata.

Ujutru osoblje ovog kluba predstavlja nežne domaćine – na skupocenom kafe aparatu iz 1961. godine kuvaju vrhunsku kafu, puštaju laganu muziku za razbuđivanje i prave doručak po želji. Pošto se lokal nalazi u samom srcu Novog Sada, on predstavlja idealno mesto kako za dnevno druženje, tako i za poslovne sastanke. Na baštu su naročito ponosni, jer može opušteno i udobno da se smesti 200 ljudi. Posle podneva, glavni kuvar kreće sa svojim čarolijama u koje se gosti zaljubljuju na prvi zalogaj – od zanosnih mediteranskih specijaliteta, preko jela od najfinijeg i najsočnijeg mesa, do pasta i salata. Kako se približava veče tako se i atmosfera u klubu menja. Muzika postaje inspirativnija, a večera se služi uz prvoklasna vina i birane koktele.

Vikendom Kafemat svojim gostima pruža kvalitetne svirke i nastupe vrhunskih DJ-eva, vraćajući u modu kvalitetne zvuke, dobre vibracije i groznicu subotnje večeri. Muzički koncept na kojem je zasnovan program kluba podrazumeva okupljanje iskusnih gradskih clubbera, ljubitelja dobrog elektronskog zvuka i srodnih urbanih klupskih žanrova, najkvalitetnije mainstream i opšteprihvatljive underground muzike. U klubu muziku puštaju renomirani domaći di-džejevi poznati po sjajnim žurkama na kojima se ostaje do zore, kao i brojni gosti iz inostranstva.

Ovaj klub svojim ambijentom i uslugom nudi jedinstveni doživljaj pravog džet-set provoda, glamura i apsolutnog šika. Posetite ga, a u Kafematu obećavaju da ćete se zaljubiti na prvi miris, ukus, zvuk ili zalogaj.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Klub Kafemat

Mapa - Klub Kafemat