• Bulevar Mihajla Pupina 1
  • Radnim danima 09:00 - 01:00 / Vikendom 09:00 - 03:00
  • House, Deep House ,RnB, Disko
  • 350

Nema najavljenih dogadjaja.

Klub Gairdino nalazi se  na Bulevaru Mihajla Pupina 1 u TC Bazar. Radno vreme kluba radnim danima je od devet sati do jedan sat iza ponoci, vikendom od devet sati do tri sata iza ponoci . Postoje dva ulaza u lokal, kroz prodajni deo TC Bazar-a širokim stepenicama i kroz službeni ulaz u TC Bazar pomoću 2 lifta ili stepenicama.

U samom centru Novog Sada, na krovu tržnog centra Bazar, krajem novembra 2006. godine, počeo je sa radom jedan od najposećenijih lokala u gradu, cafe club Giardino. Na italijanskom jeziku reč il giardino znači bašta, po kojoj je ovaj lokal poznat, naročito tokom letnjih meseci, kada se sa uživanjem može posmatrati staro jezgro Novog Sada, a prostranstvo pogleda doseže od gradskih periferija, preko Petrovaradinske tvrđave, do obronaka Fruške Gore.

Objekat u svom sastavu ima zatvoreni lokal, kao i dve terase, manju i veću. Kapacitet zavisi od načina nameštanja sale i bašte. U zatvorenom delu lokala može stati maksimalno 250 osoba, dok u velikoj bašti može stati do 500 osoba. Uređena prema najnovijim dizajnerskim trendovima, sala restorana Giardino je modernog i prijatnog izgleda, u kom preovlađuju za njega prepoznatljivi tonovi maline.

Pedantnost u poslovanju, ljubazno i profesionalno osoblje, važnost svakog detalja, samo su neke od karakterisitka, po kojima se ovaj lokal izdvaja od drugih. Nenametljivost transformacije, iz dnevnog restoranskog ambijenta u noćni klubski,  Giardino čini jednim od atraktivnijih mesta za izlazak i zabavu. Programski sadržaj klubskih dešavanja je raznovrstan i prilagođen je svačijem ukusu, a muzika koja se ovde može čuti je house, disco i RnB. Sigurni smo da ćete, sa lakoćom, pronaći svoj omiljeni kutak. Vidimo se na krovu.

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Klub Giardino

Mapa - Klub Giardino