Ice Night Club, Najave, Nova godina, Novi Sad, vesti

Od kad je počeo sa radom, Ice Night Club ne prestaje da nam vrlo prijatno iznenađuje. Svakog vikenda do sada, pružili su nam nešto što nismo do sada imali priliku da doživimo. Posle samo četiri meseca rada, možemo slobodno da kažemo da su tematkse žurke zaštitni znak ove moderne diskoteke. I ovog puta su nam ispunili očekivanja, jer su pripremili nešto što će svakog istinskog ljubitelja noćnog života da obraduje.

Naime, Ice Night Club od 21.decembra pokreće serijal žurki koji će trajati svaki dan, do same Nove godine! DA, svaki dan žurka i svaki dan nova iznenađenja. Kao i do sada, vikendi će imati svoje tematske žurke, dok će radnim danima, sjajni DJ-evi krojiti muzičku listu po svačijem ukusu! Ovo je zaista jedinstvena ponuda i fenomenalna prilika da iskoristite poslednje dane ove godine na pravi način, uz muziku i prijatelje! Još malo vremena je ostalo!

NOVOGODIŠNJE ODBROJAVANJE MOŽE DA POČNE!

DSC_0572

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 069 21 069 21 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Novog Sada.

 

 


Komentari - Ice Night Club: Kod nas žurka ne prestaje!