• Trifkovićev trg 3, Novi Sad
  • 09:00-01:00
  • Rock, Reggae, D'n'b, Dub, Funky, Disco, Jazz, Hip-hop
  • 300

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Gerila bar je pab koji u Novom Sadu postoji od 2007. godine i jedan je od najposećenijih lokala tog tipa u gradu. Od marta 2016. godine se nalazi u novom, četiri puta većem prostoru od 200 m2, na Trifkovićevom trgu 3, u srcu Novog Sada. Predstavlja udobno mesto za ispijanje kafa i čajeva, osvežavajućih bezalkoholnih napitaka i alkoholnih pića, preko dana mesto gde možete da se opustite uz čitanje knjige ili omiljenih novina, a uveče mesto sa bogatom ponudom raznih vrsta događaja.

Vikendi su rezervisani za svirke autorskih i cover bendova i nastupe DJ-eva sa raznim varijacijama elektronske muzike, dok se radnim danima dešavaju večeri stand up komedije, kvizovi, promocije muzičkih izdanja, gledanje sportskih utakmica, i slično. Jedan od simbola Gerila bara je čuveni besplatni pikado, pristupačne cene i uvek prijatna i zabavna atmosfera.

Ovo je mesto koje je stvoreno za uživanje, opuštanje i nezaboravne provode koji će obogatiti Vašu svakodnevicu. Kada god ste raspoloženi za dobar provod i vrhunsku atmosferu, ovo zanimljivo mesto dočekaće Vas širom otvorenih vrata. Radno vreme ovog bara je od 9h ujutru pa sve do jedan sat iza ponoći. Dobrodošli!

 

 

 

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Gerila Bar

Mapa - Gerila Bar