• Petrovaradinska Tvrđava
  • 22:00-03:00
  • Folk, Pop, Narodna muzika
  • 200

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Kafana Sat nalazi se na Petrovaradinskoj tvrđavi, pored Sata sa pogledom na Dunav i ceo Novi Sad. Kapacitet lokala je 200 gostiju, a radno vreme je od dvadeset dva do tri sata iza ponoći.

Za ljubitelje vojvođanske tamburice, tradicija nalaže da se pre i nakon kluba, ode u kafanu i ostavi koji dinar kafanskom sviraču, zbog toga ovaj lokal i nosi naziv najbolje after kafane u gradu. Sat je počeo je sa radom u rano proleće 2010. godine, kada se iz entuzijazma izrodio jedan od začetnika kafanskog noćnog života u Novom Sadu, a bili su i među prvim mestima na kom su se mogli čuti ozvučeni tamburaši. Neobičan naziv kafane u skladu je sa ambijentom i apsolutno je adekvatan atmosferi u ovom specifičnom objektu za noćni provod, jer ovde vreme kao kategorija ne postoji. Ova kafana predstavlja pravo osveženje noćnog provoda i svojom fantastičnom uslugom i zaista sjajnim ponudama čini da se već na prvi pogled zaljubite u nju i da garantovano postane deo Vašeg obaveznog izlaska.

Žanrovski je usmerena ka pop, folk i starogradskoj muzici, a iz kafane odjekuje sve ono što publika poželi u tom trenutku. Veliki muzički profesionalci koji će Vaše noći učiniti spektakularnim, vrlo lako prepoznaju strukturu publike, pa se tako i upravljaju prilikom odabira kompozicija. Očekuje vas bogata ponuda stranih i domaćih pića, kao i izuzetno pristupačne cene, pogodne za svačiji džep. Ako se tome doda i besprekorna usluga stiču se svi uslovi za izvanredan provod.

Od Kafane Sat, sa pravom možete očekivati samo najbolje, jer kada je jednom posetite, shvatićete zašto se ovde gosti stalno vraćaju.  Vreme leti, Sat ne staje!

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Kafana SAT

Mapa - Kafana SAT