• Laze Telečkog
  • 22:00-03:00
  • Domaća, Narodna, Folk, Pop
  • 150

Program kafane

PONEDELJAK 20. Maj
DJ Alex & DJ Lule, sve za 1e

UTORAK 21. Maj
DJ Alex & DJ Lule, sve za 1e

Enterijer

Kafana Lazin Sokak nalazi se u ulici Laze Telečkog u Novom Sadu. Kapacitet ovog popularnog mesta, koje je osnovano 2015. godine je 150 ljudi, dok je radno vreme od dvadeset dva sata do tri sata iza ponoći, od srede do subote.

Ambijent je uređen po meri najboljih provoda i noći koje se dugo pamte. Tu su karirani stolnjaci i svaki detalj u enterijeru osmišljen je baš za Vaše uživanje. Pravi kafanski šmek koji miriše na najbolja kafanska vremena osvojiće Vas nakon samo jedne posete ovoj sjajnoj boemskoj rezidenciji.

Ovde ćete imati priliku da uživate uz najbolje bendove i DJ-eve koji umeju da naprave atmosferu za pamćenje. Kafana Lazin Sokak nudi zabavu koja će Vam se uvući pod kožu i zbog koje ćete se uvek vraćati u od danas Vašu omiljenu kafanu. Ovo je kafana za sve koji vole kvalitetnu muziku, dobro društvo i najbolje piće, a svako provedeno veče ravno je anegdoti. Ovde ćete uz sjajnu muziku samo za jedno veče doživeti hiljadu kafanskih sudbina. Atmosfera koja Vas čeka u kafani Lazin Sokak je autentična i neponovljiva. Vlasnici kafane čine sve što je u njihovoj moći da se ovde osećate fantastično i da baš svaki Vaš provod bude na maksimalnom nivou, a usluga koja će Vas ovde dočekati je besprekorna.

Ova kafana odiše odličnom atmosferom i namenjena je svima koji žele izuzetan izlazak, pa stoga razervišite svoje mesto na vreme i provedite prijatne trenutke. Osetite pravi duh Novog Sada u Lazinom sokaku!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Kafana Lazin Sokak

Mapa - Kafana Lazin Sokak