• Laze Telečkog 22, Novi Sad 21000
  • 22:00 - 03:00
  • Pop Folk

Program kafane

ČETVRTAK 18. Jul
Tribal band i Vladana Gavran

PETAK 19. Jul
Marko Mitrovic i Bojana Tosic

SUBOTA 20. Jul
Collective i Natasa Vodenicar

NEDELJA 21. Jul
Marko Mitrovic i Bojana Tosic

Club Atelje 212 se nalazi u centru Novog Sada, tacnije u ulici Laze Teleckog 22.

Predstavlja mešavinu moderne i klasicne kafane, u kojoj mozete da ustanete i igrate uz najbolju domacu zivu muziku ili da sedite za stolovima sa kariranim stolnjacima.

Dobro ozvucenje, pruzice vam osecaj da ste u centru zbivanja, bilo da se nalazite na prizemlju ili velikom spratu a pored toga, mozete ocekivati veoma prijatan ambijent, pozitivnu energiju i onaj pravi kafanski duh, sto ce mnogo doprineti Vasem uzivanju

Ako ste tuzni, umorni i neraspolozeni, samo se lepo obucite i krenite prema klubu Atelje 212, tamo ce brigu o vama prezeti uvek nasmejano i raspolozeno osoblje, kao i lepe promoterke koje ce zasigurno dati sve od sebe da vam tmuran dan, pretvore u najlepse provedeno vece.

Pored dobre pop folk klupske muzike, na repertoaru se uvek nadju i one stare kafanske pesme, tako da ce gosti razlicitih ukusa, na kraju veceri, moci biti zadovoljni.

Atelje nema gornju granicu godisnje dobi za svoje goste, tako da kolko god da imate godina, cak i sami da dodjete, naci ce te drustvo, brata, kuma, lepsu ili jacu polovinu jer u Atelje dolaze stalni gosti koji iskreno cene  dobar provod i pravu domacu muzku.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Kafana Atelje 212