• Petrovaradinska Tvrđava
  • 23:00-04:00
  • RnB, House, Deep, Pop
  • 450 ljudi

Program kluba

PETAK 24. Novembar
RnB Night

SUBOTA 25. Novembar
Museum DJ Team

Enterijer

Klub Muzej nalazi se na Petrovaradinskoj tvrđavi, ulica Tvrđava broj 4. Kapacitet kluba je 450 mesta, a raspolaže sa 35 stolova i 22 separea. Radno vreme je od dvadeset tri sata do četiri sata ujutru, petkom i subotom. Za goste koji dolaze sopstvenim prevozom, obezbeđen je parking ispred kluba.

Ovaj klub je otvoren 2010. godine sa novom idejom noćnog provoda koja se razlikuje od svakog drugog kluba u Novom Sadu i okolini. Za vrlo kratko vreme nakon otvaranja uspeo je da postane omiljeno mesto u gradu i stecište velikog broja redovnih gostiju. Već pri samom ulasku u klub može se primetiti da je mnogo truda i sredstava uloženo u izradu svakog detalja. Unutar kluba nalazi se veliki broj separea, visokih sedenja i naravno barskih stolova. Dovoljno mesta za sve goste i sasvim koliko treba za đuskanje do kasno u noć.

Što se muzičkog dela tiče i on je izuzetan i odudara od svakodnevne ponude ostalih klubova. Velika pažnja obraća se na muzički kvalitet, kako bi ljubitelji istinski dobre muzike mogli u potpunosti da uživaju i da se provode na ovom fantastičnom mestu. Ono što ćete moći da čujete u klubu je moćan zvuk, za koji će biti zaduženi, kako resident, tako i poznati gostujući DJ-evi. Klub Muzej okuplja urbanu gradsku ekipu, ljude koji znaju šta znači dobar provod i kvalitetna muzika. Od muzičkih pravaca zastupljeni su RnB, House, Deep i Pop.

Prelep ambijent, energija, dobra muzika i vrhunska atmosfera su samo deo neverovatnog provoda i zabave koju klub pruža svojim gostima. Muzej ima sve ono što dolikuje jednom mainstream klubskom mestu, odnosno, poznat je po usluzi na vrhunskom nivou, najluđim noćima u gradu i brojnim gostovanjima. Dođite i uverite se u naše reči!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Klub Muzej

Mapa - Klub Muzej

instagram feed