• Laze Telečkog 17, Novi Sad 21000
  • 22:00 - 03:00
  • Pop, Folk, House
  • 400

Program kluba

SREDA 17. Oktobar
Dj Marko Star

ČETVRTAK 18. Oktobar
Martini Glass Dance

SUBOTA 20. Oktobar
DJ Ris

UTORAK 23. Oktobar
Crazy Tuesday

Enterijer

Mr Johnnie Braun je jedan od novijih klubova u gradu i nalazi se na samoj sredini ulice Laze Teleckog. Ono sto će te primetiti pri samom ulasku u klub je to da Johhnie Braun svojim gostima pruža mogućnost provoda na čak tri nivoa, što ga u velikoj meri separiše od drugih klubova u poznatoj novosadskoj ulici. Treci nivo, visok plafon i dobra ventilacija, omogucuju vazduhu da nesmetano kruzi, pa i u slucaju velike guzve, necete imati problem za zagusljivoscu.

 

Ne mozete da docekate naredni vikend? Izlazi vam se u sred radne nedelje? Nema problema, klub Johnnie Braun izlazi u susret svima vama kojima nije bitan dan za dobar provod i izlazak, pa tako sa ponosom moze da se pohvali da je jedan od retkih cija su vrata otvorena svako vece.

Velik broj stolova i separea, pozitivna energija, prijatan ambijent, opustena atmosfera i ljubazno osoblje samo su neke od vrlina koje ce ostaviti pozitivan utisak na vas i bez sumnje ce te ponovo dati svoje poverenje ovom klubu.

Po svojoj tematici, definitivno podseca na popularni Muzej, pa tako  u pocetku veceri ocekujte najbolju stranu muziku koja ce vas razmrdati i pripremiti za najvece hitove domace pop muzike na ovim prostorima.

 

Za dobro raspolozenje, svako vece zaduzen je drugi DJ, pa ce tako DJ Mannix, Dj Marko Stan, DJ Erke i dr.  svojim raznolikim programom i nastupom razdrmati sva vasa cula.

Pristupacne cene, promocije pica i GO GO igracice, jos su neki od razloga zasto bi trebali da date sansu Johnnie Braunu,

Ispratićemo očekivanja svih vas ma koliko ih podigli visoko, stoji u njihovom opisu, a vama prepustamo da proverite da li je stvarno tako.

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Klub Mr Johnnie Braun

Mapa - Klub Mr Johnnie Braun

instagram feed