• Laze Telečkog 17, Novi Sad 21000
  • 22:00 - 03:00
  • Pop, Folk, House
  • 400

Program kluba

UTORAK 18. Decembar
Crazy Tuesday

SREDA 19. Decembar
Dj Marko Star

ČETVRTAK 20. Decembar
Martini Glass Dance

SUBOTA 22. Decembar
DJ Ris

Enterijer

Saint Tropez je jedan od novijih klubova u gradu i nalazi se na samoj sredini ulice Laze Teleckog. Ono sto će te primetiti pri samom ulasku u klub je to da Saint Tropez svojim gostima pruža mogućnost provoda na čak tri nivoa, što ga u velikoj meri separiše od drugih klubova u poznatoj novosadskoj ulici. Treci nivo, visok plafon i dobra ventilacija, omogucuju vazduhu da nesmetano kruzi, pa i u slucaju velike guzve, necete imati problem za zagusljivoscu.

 

Ne mozete da docekate naredni vikend? Izlazi vam se u sred radne nedelje? Nema problema, klub Saint Tropez izlazi u susret svima vama kojima nije bitan dan za dobar provod i izlazak, pa tako sa ponosom moze da se pohvali da je jedan od retkih cija su vrata otvorena svako vece.

Velik broj stolova i separea, pozitivna energija, prijatan ambijent, opustena atmosfera i ljubazno osoblje samo su neke od vrlina koje ce ostaviti pozitivan utisak na vas i bez sumnje ce te ponovo dati svoje poverenje ovom klubu.

Po svojoj tematici, definitivno podseca na popularni Muzej, pa tako  u pocetku veceri ocekujte najbolju stranu muziku koja ce vas razmrdati i pripremiti za najvece hitove domace pop muzike na ovim prostorima.

 

Za dobro raspolozenje, svako vece zaduzen je drugi DJ, pa ce tako DJ Mannix, Dj Marko Stan, DJ Erke i dr.  svojim raznolikim programom i nastupom razdrmati sva vasa cula.

Pristupacne cene, promocije pica i GO GO igracice, jos su neki od razloga zasto bi trebali da date sansu Johnnie Braunu,

Ispratićemo očekivanja svih vas ma koliko ih podigli visoko, stoji u njihovom opisu, a vama prepustamo da proverite da li je stvarno tako.

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Klub Saint Tropez

Mapa - Klub Saint Tropez

instagram feed