• Sutjeska 2
  • 08:00-02:00
  • House, Deep House ,RnB, Disko
  • 500

Program kluba

UTORAK 19. Septembar
WINE & LOUNGE GOUT DE FRANCE, Vinarija KOVAČEVIĆ

SREDA 20. Septembar
OPEN KITCHEN NIGHT

ČETVRTAK 21. Septembar
MIX YOUR DRINKS AND COCKTAIL PARTY

PETAK 22. Septembar
LaCosta

SUBOTA 23. Septembar
BucoTzar

Klub Kafemat, koncept bar i restoran, nalazi se u ulici Sutjeska 2, na SPENS-u i postoji nešto više od dve godine. Kapacitet kluba je 500 gostiju, a radno vreme je od sedam sati ujutru do ponoći. Vikendom se radno vreme produžava za dva sata.

Ujutru osoblje ovog kluba predstavlja nežne domaćine – na skupocenom kafe aparatu iz 1961. godine kuvaju vrhunsku kafu, puštaju laganu muziku za razbuđivanje i prave doručak po želji. Pošto se lokal nalazi u samom srcu Novog Sada, on predstavlja idealno mesto kako za dnevno druženje, tako i za poslovne sastanke. Na baštu su naročito ponosni, jer može opušteno i udobno da se smesti 200 ljudi. Posle podneva, glavni kuvar kreće sa svojim čarolijama u koje se gosti zaljubljuju na prvi zalogaj – od zanosnih mediteranskih specijaliteta, preko jela od najfinijeg i najsočnijeg mesa, do pasta i salata. Kako se približava veče tako se i atmosfera u klubu menja. Muzika postaje inspirativnija, a večera se služi uz prvoklasna vina i birane koktele.

Vikendom Kafemat svojim gostima pruža kvalitetne svirke i nastupe vrhunskih DJ-eva, vraćajući u modu kvalitetne zvuke, dobre vibracije i groznicu subotnje večeri. Muzički koncept na kojem je zasnovan program kluba podrazumeva okupljanje iskusnih gradskih clubbera, ljubitelja dobrog elektronskog zvuka i srodnih urbanih klupskih žanrova, najkvalitetnije mainstream i opšteprihvatljive underground muzike. U klubu muziku puštaju renomirani domaći di-džejevi poznati po sjajnim žurkama na kojima se ostaje do zore, kao i brojni gosti iz inostranstva.

Ovaj klub svojim ambijentom i uslugom nudi jedinstveni doživljaj pravog džet-set provoda, glamura i apsolutnog šika. Posetite ga, a u Kafematu obećavaju da ćete se zaljubiti na prvi miris, ukus, zvuk ili zalogaj.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Klub Kafemat

Mapa - Klub Kafemat

instagram feed