• Vojvođanskih brigada 28
  • 22:00-03:00
  • Folk, Pop, Tamburaši
  • 200

Nema najavljenih dogadjaja.

Moja Kafanica, jedna od najboljih kafana u Novom Sadu, nalazi se u ulici Vojvođanskih brigada 28. Radno vreme kafane je od dvadeset dva sata do tri sata iza ponoći svakim danom u nedelji.

Kafana Moja Kafanica je mesto koje svojim izgledom oživljava stara vremena i duh kafana s početka 20. veka. Ona predstavlja jedinstvenu kafanu u Novom Sadu, koja svojim ambijentom i domaćinskom atmosferom, prosto obećava ugodne trenutke.

Moja Kafanica može se pohvaliti širokim izborom kvalitetnog pića. Akcenat je na velikom izboru vina, selektiranih iz različitih delova sveta, kao i na odličnim domaćim rakijama. Pored ovih u ponudi su i sva ostala pića koja se nalaze u drugim kafanama po, možemo slobodno reći, veoma povoljnim cenama. A da bi ugođaj bio kompletan tu je i pažljivo izabran mezetluk zlatiborske pršute, užičkih sireva i vojvođanskih kobasica.

Pored najboljih tamburaša, koji svojom muzikom oživljavaju legendarne kafanske pesme, muzički repertoar u Mojoj Kafanici pretežno je usmeren na pop i folk muziku, ali ono što je sigurno jeste to da se u kafani uvek čuje ono što gostima najviše prija. Muzika je veoma pažljivo birana i sve je podređeno Vašem maksimalnom uživanju i stvaranju uslova za fenomenalan provod.

Moja Kafanica je uvek pravi izbor - za provod sa prijateljima, sa partnerom, za uživanje u porodičnom slavlju. Ovde ćete garantovano pronaći svoj kutak i već prilikom prve posete postati potpuno opčinjeni ovim mestom. Dođite u Moju Kafanicu i osetite duh davnih vremena na moderan način.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Kafana Moja Kafanica

Mapa - Kafana Moja Kafanica

instagram feed