• Laze Telečkog
  • 22:00-03:00
  • Narodna, Domaća, Folk, Pop
  • 120

Nema najavljenih dogadjaja.

Kafana Lazino Burence nalazi se u ulici Laze Telečkog u centru Novog Sada. Predstavlja idealno mesto za provod svih ljubitelja kafanske muzike, dobrog pića i odličnog društva. Kapaciteta je 120 ljudi, tako da za svoje mesto ne morate da brinete! Ovo je mesto koje će Vas tako lako očarati da nećete ni primetiti, da polako, ali sigurno kafana Lazino burence postaje Vaša druga kuća.

Na ovom sjajnom mestu uvek će Vas dočekati nasmejano i ljubazno osoblje koje će učiniti sve kako bi Vaš boravak na ovom mestu bio nezaboravan! Ovde možete doći kad god ste željni dobrog provoda i druženja, jer uvek vlada veoma pozitivno raspoloženje.

Za ljubitelje dobre čašice, kafana Lazino burence raspolaže zavidnom ponudom alkoholnih i bezalkoholnih napitaka. Izbor je Vaš, šta god da izaberete, ne možete pogrešiti. U čaše se sipa kvalitet. Takođe, ono što krasi ovu sjajnu kafanu su svakako pristupačne cene, pa ovde nećete morati da potrošite čitavo malo bogatstvo kako biste se dobro proveli.

U cilju Vašeg maksimalnog uživanja Lazino burence pažljivo bira muzički repertoar, a žanrovi koji se najčešće mogu čuti su svakako pop, folk, domaća i narodna muzika. Ono što je sigurno, to je da je uz ovakvu vrstu muzike provod na ovom mestu zagarantovan! Atmosfera je zaista spektakularna, a iz nedelje u nedelju postaje sve bolja.

Ovde ćete moći da uživate u provodu od 22h pa sve do 3h iza ponoći! Ukoliko ste meraklija i volite da se provodite u kafanskom duhu, Lazino burence je pravo mesto za Vas! Dobrodošli!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Kafana Lazino Burence

Mapa - Kafana Lazino Burence

instagram feed