• Zmaj Jovina 26
  • 22:00-03:00
  • Folk, Pop
  • 150

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Kafana Kod Čika Jove nalazi se u ulici Zmaj Jovina 26. Radno vreme ove kafane je od dvadeset i dva sata do tri sata iza ponoći četvrtkom, petkom i subotom.

Kafana Kod Čika Jove je  jedna od najboljih boemskih i starogradskih kafana i pruža Vam mogućnost dobrog noćnog provoda uz kvalitetnu živu muziku i vrhunska pića u prelepom enterijeru, koji je opremljen u duhu Novog Sada. Svojim izgledom, toplom i domaćinskom atmosferom, pristupačnim cenama pića, ova oaza hedonizma prosto obećava ugodne trenutke i savršen provod.

Tamburaši su već osvojili i zagrejali srca različitih ljudi koji su česti gosti ove kafane i koji se tu vraćaju. Njihova muzika se uvek pobrine za vaše dobro raspoloženje i momente za pamćenje, a ovde možete čuti i starogradske pesme koje će Vas vratiti u neka zaboravljena vremena.

Opustite se uz najlepše zvuke kafanske muzike, zagrejte se uz najbolje vino i rakiju, zapevajte uz veselo društvo i dočekajte zoru Kod Čika Jove koja se ne zaboravlja. Pristupačne cene, veliki izbor pića i ljubazno osoblje čekaju na Vas. Rezervišite svoje mesto na vreme i provedite prijatne trenutke, a iz ove kafane Vam poručuju da je vreme da se ispišu nove kafanske priče.

 

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Kafana Kod Čika Jove

Mapa - Kafana Kod Čika Jove

instagram feed